Regisztráció Blogot indítok
Adatok
közép dunántúli régió

0 bejegyzést írt és 299 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután összedugta fejét Schmidt Máriával, Milo interjút is adott. Az "Amerikában élő, vállaltan meleg és vállaltan katolikus jobboldali botrányhős ( ...), aki az utoljára leegyeztetett időpont után háromnegyed órával aranyozott glamnapszemüveges, öltönyős, pomádés extravaganciával megjelent…..
közép dunántúli régió 2018.05.27 09:36:43
@maxval balcán bircaman: mi van birca, végre eljött a coming out ideje?
Múlt héten jelent meg Zozie írása, melyben felsorolta, melyek azok a dolgok, amik miatt jó Grazban élni. (Természetesen a Tíz dolog-sorozat keretében.) Most jöjjön az „ellenposzt”, melyben az idegesítő dolgokat írta meg ugyanő, hiszen így lesz kerek a történet. Két dologra…..
1847. július 26-án - szinte az 1848-as európai forradalmak előestéjén - Afrika nyugati részén létrejött egy állam, amelyet amerikaiak alapítottak amerikaiaknak: megszületett Libéria (a szabadság földje), amely hosszú ideig Abesszíniát (a mai Etiópiát) leszámítva az egyetlen független állama volt a…..
Végigélni egy kapcsolat minden mozzanatát a nagy nyilvánosság előtt: átlagemberként nem is gondolunk bele, mennyire fárasztó lehet. A nyilvánosság ugyanis hat a kapcsolatra, és ez alól nagyon nehéz kivonni magát egy-egy ismert párnak. Nádai Anikó Aurélióval való szakítása után fogalmazta meg: mivel…..
A holland vizsgálóbizottság szerint mostanra elegendő bizonyíték van az oroszok felelősségére, hogy bíróságra vigyék az ügyet. A The Guardian volt moszkvai tudósítója szerint az orosz hatóságok "négy éven át nevetséges hazugságokat nyilatkoztak".  ..
közép dunántúli régió 2018.05.24 17:22:09
@Papichulo: @arckönyv: @Etniez: teljesen felesleges bircával vitatkozni, amellett, hogy FSZB-ügynök, még elmebeteg is. A helyes stratégia: semmibe venni.
Szerző: Lukácsi Kriszti Újpest drukkernek születni kell. Ezt a focihoz kevésbé értőként is megtanultam a hosszú évek alatt, hiszen már gyerekkoromban – ami nem tegnap volt valljuk be – is azt láttam, hogy mind az újpestiek, mind a fradisták – talán nem tévedek nagyot, ha a két legerősebb…..
közép dunántúli régió 2018.05.24 12:40:33
@Cycmen: az eltapsolt közpénzmilliárdokra bezzeg nem szarsz. Gondolom, rendesen részesülsz belőlük.
Hej, mostan büszkeség ám igazán a büszkeség!..
közép dunántúli régió 2018.05.21 18:54:48
@maxval birca szürke balkáni proletár: te csak tudod, unos-untalan azt teszed...
Talán eddig szerencsés voltam, vagy tudatosan próbáltam meg kizárni az életemből, az életünkből a gyűlöletet, ami árad felénk minden irányból. Vagy talán eddig annyira a saját kis zárt világomban éltem, hogy egyszerűen nem törhetett be a gyűlölet az életünkbe.  Aztán szembesülnöm kellett vele,…..
Tudjuk, mit vesz fel a Sziget-VIP-ben mindenki ezen a nyáron: 2rule sportfelsőt! Nem azért, mert jó a minősége, vagy fel bírja venni bármiben a versenyt a konkurenciával. Egyszerűen MENŐ!..
  Heti képválogatás Szíriából [5.] Figyelem, megrázó képek!   Nada Merhi és Hassan Youssef esküvői képe a romokban lévő Homszban (2016.február.6, AFP)..
közép dunántúli régió 2018.05.19 17:43:33
@paragic: nekem erős a gyanúm, hogy István Zsolt = Szalay úrral.
Június elsejétől felkerül a hazai HBO GO kínálatába a Young Sheldon, azaz Az ifjú Sheldon teljes első évada. A sorozat az Agymenők spinoffja, ami az mutatja be, hogy milyen volt a különc zseni élete Texasban, ahol szüleivel és két testvérével élt. Az Iain Armiatage főszereplésével készült sorozat…..
A Tool egyelőre felfüggesztette az új korong, a 2006-os 10000 Days utódjának felvételeit. Nem, nincs semmi gond a bandán belül, csupán beindult egy hangszerklinika turné, aztán útközben kicsit nehezebb dolgozni, még ha a dobsávok már fel is vannak püfölve. A turné érdekessége, hogy a hangszeres…..
Amíg az autista gyermek kisebb és gyengébb a szüleinél, és úgy üt, rúg, vág, addig gyakran nem veszik komolyan, néha még mulatságosnak is találják. Ám ahogy serdül, és egyre jobban rögződik az agresszív viselkedés, amit egyre nehezebb kezelni, és egyre durvábbá válik a helyzet, annál…..
Ha a Fidesz átlépi a vörös vonalat, amihez már közel jár, akkor szedheti a sátorfáját az Európai Néppártnál. Macron és Orbán jövőképe Európáról: tűz és víz. Orbán akkor is csak a kleptokráciát próbálja leplezni, amikor az új kereszténydemokráciáról papol...
A Fox szépen csendben berendelte a Family Guy 17. és a Bob’s Burgers 9. évadát, azaz továbbra is lesz vasűrnap Animation Domination, hisazen a Simpson-család már korábban megkapta a 30. évadig szóló berendelését. Mindezt azután, hogy három sitcomot (The Last Man on Earth, Brooklyn Nine-Nine és The…..
Jump scare-rel ijeszteni a hülye is tud. Mégis pont ezek azok a pillanatai kedvenc horror filmjeinknek, amiktől a legjobban megijedünk, alias „megugrunk az ijedtségtől”. Lássuk a 10 legjobbat! Van valami mélységesen mazochista dolog abban, hogy az ember horrort néz. A félelem egy…..
Faludy György „Jegyzetek a kor margójára” c. munkájának egy helyén az alábbiakat írja: „…a latin és görög klasszikusok kimaradtak a nevelésből és az ember nem egykönnyen lát racionális okot, amiért ezen változtatni kellene."..
És nevezd el vendégháznak. ..
közép dunántúli régió 2018.05.06 09:46:35
Szerző: nemisvagyokhülyegyerek Még mindig tart a választási sokk. Az LMP mint a választások előtt ismét megpróbálja átvenni a kezdeményező vezető/irányító szereplő helyét és ezzel a lendülettel az ellenzék már le is ült tárgyalni a hogyan továbbról. Nem meglepő módon az MSZP abban a minutumban már…..
A Mapire.eu honlap egyik személyes kedvencem. Felbecsülhetetlen értéket talál az oda látogató, közülük is a legérdekesebb egy 1944 áprilisi légifotó sorozat, amely a Hadtörténeti Múzeumban szunnyadt egészen addig ameddig az Arcanum és a Fortepan el nem kezdte digitalizálni. Egy búcsúpillantás ez a…..
közép dunántúli régió 2018.05.03 17:07:09
@Albu: Ha minden igaz, nem ők üzentek nekünk hadat...
Azt hiszem, elvtársak, baj van. A mi Viktorunk úgy járt, mint Gyurcsány 2006-ban. Emlékeznek, a derék Fletó piros dossziékkal rohangált a választások előtt játszva a kompetens vezetőt, mutatva, hogy pontos, kidolgozott elképzeléssel rendelkezik a kormányzásra vonatkozóan. Csak válasszák meg, aztán…..
Orbán Viktor mintha nem vette volna észre, hogy túlfeszítette a húrt. A katonai vonatkozású összefüggések alábecsülése mellett az igazságszolgáltatás kormány alá rendelésének szándékából azt olvashatták ki a multinacionális cégek, hogy itteni befektetéseik bármikor veszélybe kerülhetnek. (Előre…..
közép dunántúli régió 2018.05.01 18:53:39
@Secnir: végképp elborult az agya szegénynek...
közép dunántúli régió 2018.05.01 19:18:30
@Balango: Negatív hozammal, ja. Honnan veszed ezeket a zagyvaságokat?
Kihirdették a választás végeredményét, alakulgat a következő úrsággyűlés, keresgéli az irányait mind a kormánypárti, mind az ellenzéki politika. Persze ebben látszólag, rövid távon az előbbinek van könnyebb dolga. A „sikerrecepten ne változtass” elvén úgy tolják továbbra is fullba a migráns- és…..
közép dunántúli régió 2018.05.01 17:02:02
@Visceroid: nem lehetsz ilyen kegyetlen! Szegény, a végén még rohamot kap, megint vihetik elektrosokkra!