Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kondom Keselyű

0 bejegyzést írt és 579 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha egy jól működő, stabil, megbízható laptopra vágysz, akkor elég csalódott leszel, amikor a laptopod nem működik jól, nem stabil és a legkevésbé sem megbízható. Olvasónk lassan két hónapja szenved az újra és újra megjelenő, váratlan kékhaláltól, a szerviz pedig elég döcögősen kezeli a…..
Kondom Keselyű 2020.04.25 22:04:37
@2-More: Azert ez eleg specialis terulet. Szervereknel (adatbazis,dns,sql,firewall stb ...) eleg nagy a linux dominanciaja.
Kondom Keselyű 2020.04.26 11:14:12
@2-More:
Ezt en is vegigszoptam egy 2011-es 13" macbook proval.
Par ezer forint az egyetlen fizetos upgrade,azt erdemes megvenni.
En a nehezebb utat valasztottam, es a netrol kukaztam ossze a dmgket.
Kb. egy napomba telt,de felment a Sierra (asszem high sierra a max amit tud)
Ha van ember, aki VHS kazettákra született, akkor az Christopher Lambert. A francia felmenőkkel rendelkező színész gyakorlatilag a karrierjének kezdeti időszakát leszámítva, a Tarzan, valamint a Luc Besson-féle Metró kitérőket nem számolva, csupa olyan alkotásban szerepelt, amikről már messziről…..
László nem most kezdte: már hat éve fizet a saját bankszámlájáról egy olyan villanyszámlát, ami nem az ő nevén van. Ez eddig nem is okozott gondot, ám most az Elmű rosszul állított ki egy számlát, ezért vissza kéne utalnia a befizetett pénzt. És mint kiderült, ez nem megy egyszerűen, ráadásul a…..
Kondom Keselyű 2020.03.12 08:06:42
@halaloszto: az lehet, megis az egyetlen szolgaltato, aki keres nelkul kuldi vissza a tulfizetest.
  György 2019 novemberében vett Samsung tévéje nem éppen úgy muzsikál, ahogy arról az ígéretek szólnak. Nem elég, hogy a Bluetooth, illetve a WiFi vezérlés meghibásodott, a rossz élményhez nagyban hozzájárul az ügyfélszolgálattal és a szervizzel folytatott harc, ami nagyon kimerítőnek és…..
Kondom Keselyű 2020.03.10 07:42:22
@ebella2: azt vagod, hogy a patinas JVC markanev 10-15 eve valami kinai dzsunka cegnel van? Akiknel sokszor a gyartosor reggel jvct, delutan a tesco sajatmarkas technika logojat festi a legalso kategorias selejtjeire ?
via GIPHY Zsófi tollkabátja úgy eresztette magából a pihéket, mintha a kabát alatt folyamatos párnacsata zajlott volna. Akinek már volt ilyen, az tudja, hogy egy-egy toll néha normális, de itt nem csak ennyiről volt szó, úgyhogy Zsófi tudatos vásárlóként visszavitte a kabátot és kérte a minőség…..
December elején írta meg az Index, hogy Óbuda Önkormányzata bekeményített és elvette a bérlőktől a kedvezményes parkolás lehetőségét. Vagyis az eddigi 2.540 Ft-os éves díj helyett a bérlőknek ezentúl 82.450 Ft-ot kell fizetni. Viktor ez ügyben erős levelet írt az Óbudai Parkolási Kft-nek, amire mi…..
Kondom Keselyű 2020.02.05 18:35:55
@FDToth: Szedsz valamit a diszgráfiádra? MINDEN hozzászólásod hemzseg az elütésektől, sokszor egy szóban is több hiba van. Olyat még nem láttam tőled, hogy kettőnél több egymást követő szót sikerült hibátlanul leírnod, pedig eléggé aktív vagy itt.
Kondom Keselyű 2020.02.05 18:40:43
@HarryKlein: Miert jelentkezne be valaki egy ismerosehez, ha nem az adott keruletben lakik ? Te hany ismerosodnek engedned meg, hogy bejelentkezzen hozzad?
Aki követi az NB I-es kosárlabda meccseket, az biztosan tudja, hogy a közvetítéseket kizárólag a MindigoSport-ra előfizetve tudja megnézni. Nincs alternatíva, így az olvasónk szerint kizárólag automata kamerákkal felvett, kommentár nélküli közvetítéseken szurkolhatnak a szurkolók, ha éppen működik a…..
Kondom Keselyű 2020.01.18 12:16:41
@CCnick:
Ertem en, hogy focira ezermilliardok vannak, a szaros vizisportokra is szazmilliardok,a kosarlabadara pedig tizmilliok se.
Csak leszarom.
via GIPHY Amikor a kereskedő hozzáállása minden, csak nem vásárló barát. A költözés olyan, hogy néha eltűnnek a dolgok, most is ez történt. Az OBI-ban vásárolt lámpa távirányítóját kéne pótolni, de ha sem a gyártó, sem a kereskedő nem tud és akar segíteni, akkor mit lehet tenni? A kereskedő szerint…..
Kondom Keselyű 2020.01.10 15:23:15
@havrilla: ezt valaki leforditana ?
Cecília tévéje elromlott. Ilyenkor logikusnak tűnik, hogy elküldjük a szervizbe a rossz tévét, azok megjavítják, mi kifizetjük és mindenki boldog. De sajnos ez nem mindig ilyen egyszerű. Ebben a történetben nincs se boldogság, se megszerelt tévé, csak kétségbeesett tehetetlenség.  2019 július…..
Hamarosan tele lesz minden a karácsonyra kapott cuccok hirdetéseivel, szóval ez aktuális. A Vaterás/Teszveszes hirdetéseknél gyakran találkozhatunk a "máshol is hirdetem, érdeklődj" szöveggel, ami a máshol is hirdetők egyszerű elővigyázatossága, nehogy olyasmit üssünk le és fizessünk ki, ami már nem…..
Nem az első és valószínűleg nem is az utolsó építőipari rémtörténet a Homáron, ami igazán szomorúvá teszi, az az, hogy levélírónk - akárcsak a múltkori fürdőszobás esetben - igyekezett körültekintően eljárni: volt szerződése, utánanézett a dolgoknak, részt vett a folyamatban - mégis megjárta. Vajon…..
Kondom Keselyű 2019.11.12 08:33:19
@ramiz: azert, mert ha te vallalkozol, az egyik ugyfeled fizetes helyett kitalal egy ilyen sztorit, akkor kurvara nem orulsz.
via GIPHY A MINDENTOLCSON.HU lelkes csapata (ez áll minden aláírás alatt) egyszer már szerepelt nálunk, akkor egy lombfúvó nem akart működni. Most még akár működhetne is a megrendelt termék, ám Andrea sajnos nem azt kapta, amiért fizetett. Ezzel viszont a lelkes ügyfélszolgálat látványosan nem…..
Mondhatnánk, hogy nem nagy ügy, de közben mégis. Egy kis családi cégnél még talán elmegy, de egy akkora cégtől, mint a UPC mást vár az ember. Például, hogy ne legyen hónapokig bugos a honlapja, vagy ha már nem sikerül több hét alatt sem megszerelni, legalább ne hárítsa az emiatt fellépő költségeket…..
Kondom Keselyű 2019.10.31 08:07:47
@milcsike: nem is kell fizetni erte, csak akkor ha mondjuk kell egy regebbi a hiteledhez, es bevallod, h kidobtad.
Maximálisan értem én, ha elszakad a cérna. Csak nem szeretem. Hadházy Ákos a mai politikusi garnitúra egyik legtiszteletreméltóbb tagja, szélmalomharca a narancsos korrupció felderítéséért megsüvegelendő, kis túlzással egyedül többet tett azért, hogy kiderüljenek a rendszer sötét ügyei, mint az…..
via GIPHY A nyitvatartási idő örök problémája, hogy az ott dolgozók sem szeretnének tovább bent maradni, mint a vásárlók, vagy hát jelen esetben a fürdőzők és olvasónk, az izzadni vágyó szaunázó vendég. Épp ezért fél órával a hivatalos zárás előtt kizavarnak mindenkit. Tehát hiába vettük jegyet…..
Kondom Keselyű 2019.10.18 16:49:38
@borso:
ha 6ig van nyitva az uzlet, akkor a munkaido 6:30, vagy 7:00. attol fuggoen, milyen idoigenyes a napi zaras. ez a 10 perccel zaras elott mar nem enged be a biztor, nalam a legalja kategoria.
via GIPHY Klasszikus helyzet, amiben nem lehet elégszer elmondani a fogyasztói jogokat. Adott a kereskedő,a jótállási időn belül bekrepált termék és az igényünk egy ugyanolyan, jól működő termékre. De mi van akkor, ha náluk már nincs, vagy van, de azóta felment az ára? Drágábban kell megvennünk?…..
Olvasónk a terrafon.hu-ról rendelt és fizetett, ám a kiszállításról szóló visszaigazolás kamunak bizonyult, a visszautalás pedig még mindig nem történt meg. A webáruházról közben összegyűlt jó pár hasonló sztori, a vélemények alapján már a rendőrségi feljelentés is megvolt. Mi is írtunk nekik, de…..
Kondom Keselyű 2019.09.24 17:36:39
A szolgáltató lehet bizalmatlan, kérhet előleget az új ügyféltől, de mi van az ügyfél bizalmával? Olvasónknál a Vodafon épp eljátszotta azt. Tőlük még várjuk a választ, hogy mi ilyenkor a helyzet és hol van a 60 000 Ft. Május elején szerettem volna egy telefont és egy 2 éves előfizetést vásárolni…..
Kondom Keselyű 2019.08.02 12:19:29
@Zabalint:
en meg sose beszeltem olyan atlag userrel,aki hianyolt volna valami appot iosrol.
te fejleszotokent az 1% nem atlag userbe tartozol.
Amerikaban kb. azt se tudjak,mi az android,szinte mindenkinek iphoneja van.
Kondom Keselyű 2019.08.02 12:47:12
@VT Man:
csak annak a statisztikának hiszek, amit saját magam hamisítottam
Kondom Keselyű 2019.08.02 15:54:47
@a lekvár neve puffin:
ez nem korfuggo. lejon a dumadbol, hogy mar az iskolaban sem te voltal az osztaly legjobb tanuloja :D
Olvasónk belefutott abba a helyzetbe, amikor egy kereskedő más áron kínál valamit, mint amennyiért adni szeretné. A vásárló fizet és vár, az Extreme Digital szerint viszont elírás történt, ezért nem tehetnek semmit.  2019.07.05-én rendeltem egy Asus Lyra mini 3 darabos mesh routert online. Nagyon…..
Kondom Keselyű 2019.07.31 14:42:55
@GiaMarie:
valoban szarrago a pali,de azt fontos tudnod, hogy a kiseNberen nem tudja ezt leverni az ED.
Csak azt lehet raterhelni a munkavallalora,ami szandekos hibabol,torvenytelensegbol fakad.
Ha mondjuk targonca verseny kozben boritasz fel egy raklapot,annak radverhetik az arat, ha csak siman rosszul veszed le,es elborul,akkor nem.
Egy sima elutes eseten ilyen szo nem lehet,nem terhelto a dolgozora. Max. ha bizonyithato, hogy direkt irta el,es egy ismerose ,stromanja rendelte meg nyomott aron.
Az sem kozvetlen terhelessel,hanem felejelentessel kezelheto.
via GIPHY Ha az egyiptomi tíz csapás mai megfelelőit kéne számbavenni, a netes csalásokat nyugodtan felvehetnénk a listára a dögvész vagy a sáskahad helyére, nemcsak az anyagi veszteségek miatt, hanem a károsultak idejét és idegrendszerét  igénybevevő ügyintézés miatt is. Nem lehet elégszer…..
Kondom Keselyű 2019.07.31 12:49:03
@Xezs7: akkor ne is nyiljon uj webshop,mert attol ugyse fog senki vasarolni?
Kondom Keselyű 2019.07.31 12:53:36
@juhaszvik1:
Megvettek a vodafonetol reszletre (roma nyelven "kihozták").
Leszedtek a simlockot,eladtak.
Reszleteket nyilvan nem fizettek,letiltasra kerult a telo.
Kondom Keselyű 2019.07.31 13:05:38
@pitypanglepke:
Ez most komoly ?
Egy ragasztott,vizallo telefonnal alaplapcseret javasolsz egy vadigennek ?
Ha fogok 100 random embert az utcan,es megkerem, hogy csereljen ki egy intel procit,egy pcben, 70-80 keptelen lesz ezt megtenni anelkul, hogy elbaszna.
Egy s8 alaplap cserejenl ez az arany olyan 95-98 % szazalek lehet.
Gondolom te az agymutet is magadnak csinalnad :D
A jó öreg mikrohullámú sütő még mindig kihagyhatatlan mindennapi életünkből. Tapasztalatom szerint majdnem minden konyhatervezésnél igénylik az ügyfelek. Egy időben ugyan elterjedt, hogy használata káros az egészségre, de ezt még nem sikerült bizonyítani. A készülék, köszöni szépen jól van és a…..
A KFC legutóbb az új rizses csirkéjével került be hozzánk, akkor az derült ki, hogy azért teljesen más a képen a termék fotója, mert: "A termékfotók esetében szeretnénk jól megmutatni a terméket, hogy a menütáblánkról a sor végéről is jól látható legyen. Ezért emeljük ki a tartalmát." Tehát ők nem…..
Kondom Keselyű 2019.07.19 16:51:53
@KaTe:
senki nem tett fel ilyen kerdest.
egy kerdes van : korrekt volt -e a foto,vagy sem ?
az,hogy szerinted kinek hol kellene kajat vasarolni pont nem erdekel senkit.
Kondom Keselyű 2019.07.19 19:18:49
@KaTe:
nem,nem ezert,hanem azert, mert tudjak, hogy nincs kovetkezmenye.
erthetetlen a hatosagok toketlen hozzaallasa a kerdeshez.
egy komolyabb birsag meg a kotlsegvetesnek is jol jonne, hiszen Taktaharkanyban meg nincs 90 ezer fos curling stadionunk,es a felcsuti urallomas sem keszult meg el.
Olvasónk szerződésmódosítása nem sikerült valami jól, pedig úgy érzi, mindent időben megtett annak érdekében, hogy végül ne kelljen olyan szolgáltatásért fizetnie, amit nem is használt. De hiába a személyes befáradás egy nappal a szerződés lejárata előtt, ez édeskevés volt ehhez.  Kétéves…..
Kondom Keselyű 2019.07.19 09:05:59
@Dolus directus:
Vagy csak arrol van szo,hogy a netnek 5k volt a listaara,a net+tvnek pedig 4500 a kedvezmenyes dija
Nekem par ev pont ezert lett tv+telefon is.
Szuksegem nem volt egyikre sem,de olcsobb volt csomagban.

Persze panasznal nagyon fontos a szelektiv memoria,ezert az ilyen dolgokra sosem szoktak emlekezni.
Kondom Keselyű 2019.07.19 10:03:55
@Dolus directus:
mar en is lemondtam a tv-t,megsem nott a dij.
a telefont megtartottam,bar keszulekem sose volt, mert olcsobb a net+tel,mint a net egyedul :D
belepesnel van igy,ha mar ugyfel vagy, akkor probalnak megtartani,es nem emelnek tv lemondasnal.
Kondom Keselyű 2019.07.19 17:48:07
@Ponyfetish: sehol nem vallalnak 10-20 meganal tobbet,csak berelt vonalon,ami ilyen 100k kornyeke.
kabelen,optikan ettol fuggetlenul szinte mindig megvan az igert sav,belfoldre, csak a berelt vonalaknal jellemzo 99.5% SLA nincs meg

Adsl neccesebb,de a telefonkabel nem netre lett kitalalva,ott gyakran ingadozik a sav,foleg ha messze laksz a kozponttol.