Regisztráció Blogot indítok
Adatok
b.mimi

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2016 januárjától a szórakoztató-kulturális kiadványok értékesítését, és a CEMP Csoport kiadványainak képviseletét a kulturális piac szereplői felé a CEMP Sales House kultúra diviziója veszi át. A korábban a CEMP-X Kft-vel létrejött, de 2015. december 31-ig még nem teljesült szerződéseket a CEMP…..
Az Origo Filmstúdió Jégrevü produkciójában az orosz jégbalett legnagyobb sztárjai szerepelnek, ami fő üzenetként a kreatív anyagokon is megjelent. A több, mint egy hónapos, számos kiadványunkat és minden platformot (desktop+mobil+tablet) érintő kampány során sikeres natív…..
A kulturális portál eddigi rovatvezetője november 2-től vette át a kiadvány irányítását Zsoldos Dávidtól. „Komoly kihívásként és szép feladatként tekintek a főszerkesztői munkára, ami az ország egyik meghatározó kulturális portálja élén egyaránt kell, hogy…..
A 2008-ban alakult, népszerű online kulturális magazin, Novák Péter Kultúrpart Csoport társulásának zászlóshajója 2015 novemberében Magyarország legnagyobb közösségi blogszolgáltatójára, a Blog.hu-ra költözött! A közel 50 000 cikkel, videóval, és fotóval útra kelt…..
A Közép Európai Média Zrt. (CEMP) igazgatóságának stratégiai tanácsadójaként, a csoport „kulturális nagyköveteként” tevékenykedik a jövőben Zsoldos Dávid, a kulturális online kiadványokat (PORT.hu, Fidelio, Színház.hu), a print portfoliót, a kulturális és média szegmens…..
A legnagyobb nemzetközi szereplők közül elsőként a Mozilla Firefox böngészője kezdte el korlátozni az .swf kiterjesztésű fájlok megjelenítését, vagyis felhasználói engedélyhez köti azt. A közeljövőben ugyanerre készül a Google Chrome is. Emiatt a hazai online piacon…..
2015. augusztus 18-án megújult a Fidelio.hu, az ország egyik legnagyobb kulturális portálja, hírekkel, kritikákkal, interjúkkal és egyedülálló adatbázisokkal. A teljes kiadvány új designt kapott, a kezelőfelület egyszerűbb, letisztultabb lett, egyes rovatok átalakultak. A…..