Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KatjaM

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már csak 8 hónap és a mozikba kerül (mégpedig 2020 áprilisában) a legújabb Bond-film mely sorrendben már a 25. lesz és amelynek pontos címe egyelőre még nem ismert. Az egészről jelenleg csak annyi bizonyos - legalábbis az IMDb szerint - hogy a japán nevű, de totál európai külsejű Cary Joji Fukunaga…..
KatjaM 2019.08.10 06:41:44
@Argus.: egyetértek mindennel. Kövezzetek meg, de nekem a kém kütyük is hiányoznak. A Skyfall legalább poén formájában előhozta őket.
A vasárnap esti Super Bowl alatt Fox saját sorozatai, egy rakás reklám és jó pár filmelőzetes mellé odafért egy-egy tévés breaking is. Ezek közül a legnagyobb kétségtelenül az első Stranger Things-előzetes a második évadról, de van új teaser a Twin Peakshez is, és persze más apróságok...
KatjaM 2017.02.06 14:26:59
@szociál: Egy cukorfalat. Nekem ő a kedvencem az összes közül.
Ilyen is csak a mesében van: a Cinemax másodjára is feltámasztja első saját gyártású sorozatát, a Strike Backet, aminek két évadából is sok dolgot Budapesten forgattak. A Cinemax a brit Sky nevű céggel közösen gyártja a sorozatot, aminek első kiadásában még Richard Armitage…..
Az amerikai tévékritikusok sokkal jobb helyzetben vannak, mint európai kollégáik, ugyanis nekik évente kétszer rendeznek egy-egy hétnapos szakmai találkozót, amin sz összes tévé felvonul, bejelenti új portékáit, elviszi a szakmai vezetőket és a legnagyobb sztárokat, akiket addig lehet kérdezgetni,…..
Ma jelentette be a Legendary Pictures, hogy a japán Square Enixszel együttműködve digitális sorozatot forgatnak 2015 egyik legjobb játékából, a Life Is Strange-ből. Ugyan nincs kifejtve, de a digitális minden bizonnyal azt jelenti, hogy nem tévébe, hanem rögtön streamingre szánják. A bejelentés…..
Az HBO tegnap este leadta a Trónok Harca hatodik évadának nyolcadik részét mi pedig most is összeszedtük a legfontosabb eseményeket az epizódból. Spoilerek a tovább mögött...
KatjaM 2016.06.14 18:25:04
@Thomas Dantes: Egyetértek. Még mielőtt máktejet kapott volna, akkor is úgy beszélget Arya a színésznővel a jövőről, tervekről, mintha semmi fájdalma nem lenne. Én egy menstruációs görcstől is a falra tudok mászni, Arya meg arról ábrándozik, hogy "Mi lehet Westerostól nyugatra?" lázasan, szúrt sebekkel, iszonyatos kínok között, elfertőződve, úgy, hogy egy izzadtságcsepp sincs a homlokán és még csak a hangja sem remeg meg.
Az ötödik, berlini kanyar után hazaköltözik a Homeland, pontosabban New Yorkba, és az elnökválasztás alatt játszódó történettel hozza majd a frászt sokakra ősszel. Az évad, nyilatkozta Alex Gansa, a sorozat showrunnerje a választás és a beiktatás napja között játszódik, egy olyan érdekfeszítő…..
Nem tudom, ki hogy van vele, de én ha otthon dolgozom, általában szanaszét hever körülöttem minden. A nappaliban, a hálóban, az erkélyen, de még akár a konyhában is...Itt lenne az ideje kialakítani egy rendszerezett kis dolgozósarkot, ahol minden a helyén van! Ehhez gyűjtöttem ötleteket. Az abszolút…..
Nem tudom, mi a hivatalos magyar cím, akinek ez nem tetszik, ne nézze. A Falon Ott kezdünk, ahol befejeztük, havas liheg, mint aki a halálból ébredt pucér seggel, és bazdmeg, tényleg így van, Ser Davos meg kis híján lefossa a bokáját, mert medzsik baszki, tegnap halott vót, most meg itt veszi a…..
KatjaM 2016.05.12 16:55:36
@Ruadhnait: Ha Rickont beengedik a kutyák közé, belőle soha nem lesz Pedigree. Ne felejtsétek el, hogy Rickon egy farkas. A kutyák biztos, hogy nem támadnák meg, szerintem belőle falkavezér kerekedne abban a percben, hogy oda bedobják.
Érdekes kérdést vet fel a legfrissebb Trónok harca-botrány: vajon mi az, amit egy szolgáltatónak kötelesség eltávolítani az oldaláról jogsértő tartalom miatt? Történt ugyanis, hogy a YouTube-ra felkerült pár videó egy Spanish Spoiler, azaz Spanyol spoilerező felhasználónevű júzertől, aki ezekben a…..
A Trónok harca hatodik évadának az lesz az egyik nagy erénye, ami egyben a legnagyobb problémája is. Nincs ugyanis könyv, aminek alapján haladni kell, és mivel az ötödik kötetből még kimaradt, fontos történetszálak közül már csak hármat kell úgy-ahogy az asztalon tartani (Arya, Vas-szigetek, Samu),…..
A nyugdíj egy hihetetlenül felkapott dolog lett mostanában. Egyre többen beszélnek róla, egyre több embert "érint", és egyre többen kezdtek el gondolkodni. Nem kell megijedni ahhoz, hogy belássuk: az állami nyugdíj egyáltalán nem lesz elegendő a nyugdíjas éveinkre! Ez nem vélemény, hanem tény, amit…..
Minden egy nővel kezdődik, ahogy szokott: elsuhan a kariói hotel recepcióspultja előtt, és ugyan főhősünk, Jonathan menten tudja, hogy ez az a csaj, akit soha nem kaphat meg, mert a faszija egy helyi hatalmasság, és egyébként is, a csaj tízes, Jonathan meg csak nekünk az, mert Tom Hiddleston…..
A Chuck és a Heroes Reborn (egyik) főszereplője most, hogy a túl fehér Oscar-gála miatt általános hőbörgés van Hollywoodban és már a melegek is közölték, hogy őket is elnyomják, szóval pont ebben a pillanatban jött elő azzal a vicces történettel, hogy ő  túl zsidó pár…..
Az HBO bejelentette, melyik nap kezdődik el az Emmy-díjas Trónok harca hatodik évada, a dátum pedig egy tavaszi vasárnapra, április 24-re esik.Ekkor talán választ kapunk arra a kérdésre is, hogy életben marad-e Jon Snow. Ezen túl még azt is tudni lehet, hogy már készülőben vannak a hetedik és…..
KatjaM 2016.01.08 16:21:15
@estrella_: Már az 5. évad is túlhaladta a könyvet 1-2 jelentős eseménnyel. Lehet, hogy azzal lenne érdemes kezdened.
  Ha az ősz-tavasz rendszerű sorozatnéző most rápillant a téli kínálatra, rájön menten, hogy lőttek a kétségkívül jól hangzó, “januárban és februárban majd darálom, amit ősszel kihagytam “-tervnek, mert annyi jó újdonság lesz (meg van is), hogy pontosan ugyanannyi sorozatot kell majd követni, mint…..
Parancsoljatok, az eredmények! Mindenkinek köszönjük az inputot, és jövőre hasonló jókat kívánunk. Használt lexikon. Élethű Orbán Viktor keritörpe hajszesz Egy dezodor, ami attól különleges, hogy indiai. Ilyen celofánba meg barna kartonba van csomagolva. Janibácsi…..
Marton Csokas az a színész, akinek az arcát sok filmből ismerjük, de a nevét nem biztos: kiváló karakterszínész, aki nagyon sokszor alakít rémesen genyó alakokat. Az Into the Badlandsben egy nagyhatalmú férfit hoz egészen elképesztő erővel és kisugárzással, amikor a képernyőn…..
  Nincs mentség és magyarázat erre a fotósorozatra kérem szépen, és szégyen, gyalázat, de én sírva röhögtem minden képen, különösen azon, amin Alekosz teniszezni(?) próbál egy szál alsógatyában, illetve azon, amin a gyerekmedencét pumpálja, dettó gatyában. Ez már biztos…..
Király Viktor ma hajnalban lépett először, és remélhetőleg nem utoljára színpadra a The Voice amerikai kiadásában. Az idei szabályváltoztatásoknak köszönhetően a négy mester 24 énekese küzd majd meg a nézők kegyeiért az élő műsorokban, és az első héten menten 12 ki is…..
Nem tudni mikor jön a különkiadás, amiben Sherlock és Watson a viktoriánus Angliába kerül át, de mindenki decemberről beszél, hát legyen. Ezt a pár hetet csak kibírjuk valahogy. ..
KatjaM 2015.10.08 17:58:08
Mielőtt még Mr. Bean lett volna Rowan Atkinson, vagy hollywoodi sztár Hugh Laurie, volt az itthon Fekete vipera címen futó brit tévésorozat, ami négy különböző történelmi korszakot dolgozott fel a lehető legfeketébb humorral. A komédia mindössze négy évadot élt meg, de máig a…..