Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csillagkúll

10 bejegyzést írt és 8526 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
jelenések mappa, negyedik oldal, második bekezdés, utolsó hét betű. nem, nem onnan van, azt meghagyta az ábrándozóknak ottan pedig hősies küzdelem fojtólagósan mükődésképtelenség határáig és ebbe belefáradva ha a kozmosz be nem szakad és horpadt ülepén a foncsor a választható néz egy kedvün ahogy…..
nem keverendő a kecskével  hiányos tér és belátások hosszas emlegetése nélkül huszonegyedik század eleje akár más századok kezdete amelyek jól eltartanak akár ötven hatvan évet hogy aztán az ember számlálta idő beteljesítse újra önmagát ebben is lehetne lehetőség szerint roppanni de a…..
Paszomány és Rokolya a kihívóm 2023.10.19 13:45:56
  tenyér talp fejbúb és beleálltam az arcába, szem se rebbent, pedig elég közel nyomtam pofázmányomat, hogy értse, nem babra megy itt a kecmec   aztán amikor jónak hívén magam átkoztam sorsban kegyeltként elmém mint furcsa lényként duruzsolt szavaim eklatáns vermet ástak abba süllyesztettek ebből…..
Kigondoltam Jogvédő szervezetek 2023.08.24 21:16:00
Sziasztok Pajtik, 2023-ban tervezem a coming outomat, és bejelentem nyilvánosan, hogy buzi vagyok. Addig a türelmeteket kérem - ti tudjátok, hogy mennyire retardált fasszopó vagyok -, mert kell egy pár év még a társadalomnak, hogy a jogvédelmünket kialakítsa. Ha tehetitek, ti is támogassátok az egy…..
fain, túl a zúzó fogmosás napi rutinján a kacsintó méhek üdve döngicsél és megállóhelyek hűvös magányában a szél belekúszál a hajba és tova áll hol arcra a nap ragyog a húst rohasztó a lengő lelket taposó ahogy a gyökértelenség kapaszkodót keres botoran egy hajba kap és dől az egészszel minden…..
kifordult beleim hanyatló halomján dúsan szedett okán  mint koldus bolyongok hogy homály mint fedő zárszámadás szünetében ágyékom múló hitvány igáját magamra húzva zúzzam az utamban elterülőt torán kedvem leljem rácgaládságom cigányok ünnepe hol szabadkozhat az kit vértől áztatott lelkem üdvtanként…..
Kigondoltam Bajersó 2023.06.19 09:36:50
Aki még néz lineáris médiát, találhat cifra dolgokat a tévében. Aki igazán akar szórakozni, az néha nézzen Bajersót.Egy nyomorult, narcisztikus pöcsfej szántja végig a kis magyar médiát és közéletet. A rendkívül felkészült és tájékozott műsorvezető hétről hétre elkápráztatja még káprázatosabb…..
igyekszem belebújni magamévá tenni ama közhiedelemmel ellentétes álláspontot, miszerint nincs független vélekedés, de igenis van, csak hát mindenkit az emocionalítás határoz meg és pedig tapadás módján. korunk a szárazság kora idény jellegű özönvízekkel nem várt helyeken, mondhatnánk ahogyan azt az…..
  kitolom neked, te meg felfordítod, én meg elszaladok olyan messzire, hogy vissza se találok lopok neki egy jobb lábat, nehogy feldöljön mint egy háromlábú szék harmadik opció, kirúgom magam alól a lucát és televigyorgom a gatyádat  Isten mellé állok pimaszul és komiszul tökön rúgom ha pislogni…..
Kigondoltam Az UBI margójára 2023.06.14 10:29:02
Okés, rendben: jön az új, inverz kommunizmus: mindent megcsinálnak majd helyettünk a robotok, az AI megír helyettünk mindent, először heti 4 napot, aztán hármat, majd 1 napot dolgozunk, és végül eljön a szép idő, mikora társadalom UBI-n él és tiktokot néz, ha nem alszik. Fasza. Az UBI igazi komcsi…..
csillagkúll 2023.06.19 10:01:17
@dzsessz.szesz.zen: akkor csak arra vigyázz nehogy tökön is rúgjalak elegáncsosan, bivalyból.
csillagkúll 2023.06.19 10:57:48
@dzsessz.szesz.zen: mi közöd hozzá, takony?
csillagkúll 2023.06.19 13:00:55
@dzsessz.szesz.zen: tedd magad takarékra, mert felzabál az unintelligens
Paszomány és Rokolya a düh 2023.05.08 13:41:24
      ez történt hát hogy liliputi nagyságom fényt kapott és ettől a gellertől szanaszét gurult gyöngyeim után kapkodva arcomra fagyott a szó ami mint tova szálló igétlenül csak pislákolt míg kihunyt a tűz és a tüdő se szívott a szívre a megállás sarca zárult tán egy-két erősebb idegszálam…..
Paszomány és Rokolya a csel 2023.03.28 14:19:54
mostanság hogy hevet havat összemostam és a máv is gyakrabban jár és nem torlódnak az uszályok esett meg több is kevesebb is a látszatnak foglyai közt arébb állva hogy bár esetem nem kirívó hosszadalmas de egyben is különírva is átlagos ahogy belekönyöklöm az unalomig ismételt hétköznapok gyászos…..
Ha csak egy poszt születik a legtudományosabb blogon egy évben, az mindig december 3-án történik, ennek hosszú hagyománya van a műhelyünkben. Az idei december 3-i poszt a tavalyival ellentétben nem a bikaviadalok betiltása vs. hagyományőrzés témakörben íródik (aki olvassa a híreket, az tudja, hogy…..
csillagkúll 2022.12.09 12:56:37
magyar-magyar szótár Thor 2021.06.30 06:30:00
Az kéne, még, a természetözeli- a ~tel abban a bizonyos harmóniában élő népek. Amishok meg más, magukat nem csak a kommunikáció szintjén antzimarketingbe elzárós népségek. Gondolj bele, hogy az natívamerikai nőknek (csakúgy, mint az afro -afrikaiaknak volt egy mensisátra vagy gunyhója, s ami…..
Kigondoltam Mőőőőő! 2021.12.03 15:56:07
csillagkúll 2022.02.02 09:32:54
@dzsessz.szesz.zen: baromi lehangoló vagy, hogy így gúnyolodsz magadon.
csillagkúll 2022.02.15 16:00:49
@dzsessz.szesz.zen: nem kétlem, hogy legalább magadat nem tagadod meg.
csillagkúll 2022.02.23 13:02:06
@dzsessz.szesz.zen: én nem jövök semmivel, de inkább annál is kevesebbel, blokról eddig nem hallottam, bizonyára jeles barom volt, ha átértelmeztemaz emberbe vetett hitét. ha jól értettem meghasonulását.
Megmondták, szóltak előre, ha a Majdan Tér Dramaturgja, az ukrán jóoldali újságírás és egy ukrán gázcég FB-tagja atyja lehet elnök, a hëllo lesz a nëmulassámá' "A méret nem számít." /Tokfalvi/ Na, azért részeredmények vannak, igaz, hogy Magyarországon csak az Amerika Hangja magyar adása…..
Bajka és Sebibaba sztárok. Mondhatni celebek. Az is érdekes lehetne, ha azzal foglalkoznék itt, Bajka meddig cigány. Ugyanis Bajka addig, amíg a cigánysága örvén élvezheti a cigányoknak alanyi jogon kijáró pozitív diszkrimináció előnyeit, cigány. Azután van a "civil" és  "polgárjogi mozgalom", ami…..
A pedikürös, mire odafigyeltem, már le is metélte a középső ujjamról az íróbütykömet...
csillagkúll 2021.06.23 18:01:30
Szókratész-ék korszakában a lopás nem intézményesített volt a mai szóhasználat szerint szerint görög-öknél (akkor a nemzetiséget még nem találták fel, az emberek úgy csináltak, mint ma a Heves városáról elnevezett megyében Gyöngyös város és Eger városa lakossága, kölcsönösen egymás városairól annyi…..
"Ezek senkik." /Tóta W. Árpád felfedezése 2019/ Fogom tehát az ezek senkik közül deák dániel senkit és eddig Horn Gáborról azt tudtam hinni, hogy valaki - hiszen ha ezek senkik! Akkor opponenseik a valakik. Tehát Dr Ripők ironizál, hiszen kicsoda Horn Gábor ahhoz, hogy a senkik közül a deák…..
Hódolat Dr Ripőknek. És Svejcnek. "Ha!" /Red Hot Chilli Peppers/ Ízlésről szerintem érdemes vitatkozni, főleg olyanokkal, akik simán bekajálják, hogy a magyar konyháról szól az a cse'szlovák reklám, amiben a két cseh vagy szlovák ésvagy pasi egy rövid ideig fókákként látszanak elterülni hasukat…..
csillagkúll 2021.06.21 11:41:19
@Frick László Intézet: de aztán, nehogy azt várd tőlem, hogy abban helyeseljek, hogy a modernnek nevezett kor magasabb rangú, de méltóságilag csupa hüje emberből áll, pedig de, de mégis, mégsem, egyre többen hisszük magunkat okosnak és csalhatatlannak, pedig aztán inkább úgy mondanám, egyre többen vannak akik halára unják magukat mert nincsen prekoncepció, se szegről, se végről.
magyar-magyar szótár ~isztikus 2021.06.18 08:15:00
Az  autizmus szindromatikus, azaz tünetcsoport, együttes, több mindenből áll össze. Már csak ezért is a határai nem élesek. A  Down-kór már határoltabb, de azért imerünk mongolid arcú embereket nem mongoloid arc-szüőktől, icipicit, ránézésre emlékeztetnek ma Down-kóroskra, de valahogy... mégsem…..
csillagkúll 2021.06.18 14:10:47
@Frick László Intézet: @Serény Vélemény:ugyanolyan barmok maradunk gyermekkorunk elmúltával, csak van aki ódival jár.
csillagkúll 2021.06.18 15:40:43
Farkasházy Tivadar életműve legviccesebb húzása a felesége által összedobott wikipedia cikk Farkasházy Tivadarról, amiben benne van az hogyaszonygyaja A herendi porcelángyár felvirágoztatójának, Farkasházy Fischer Mórnak az ükunokája, Mitzger Tivadar orvos unokája. Azt viszont valamiért szégyelli…..
magyar-magyar szótár Rávezetés 2021.06.16 06:18:59
"Ha Orbán Viktor nem tuggya a különbséget a pedofília meg a homoszexualitás között, akkor kérdezze meg Kaletát és Szájert." /Gurmai Zita heteró művésznő szenzációs hasonlata, 2021.06.15./   DIÁK Tanár bá' szasz, azt álmodtam, hogy búvár vagyok. TANÁR Hát igen. A Nagy Kékség. Vonzza az embert.…..
csillagkúll 2021.06.17 10:30:34
@Frick László Intézet: persze. olyan keményen és habzó pofával üvöltöm a hangos többséggel, hogy minden buziba legalább egy lófasznyit, hamár doktor dittátor úrunk megtiltotta nekik a nyilvános közösülést, pedig aztán én tolerancitikus vagyok nem csak felmenőileg, de ha kell még a jogukat sem vonnám kétségbe, de az hogy fogamzóképesek legyenek azt már nem hiszem. jó mondjuk a jogukat sem, de merek én egy buzinak is ellentmondani, hát nem.
csillagkúll 2021.06.17 15:05:26
@Frick László Intézet: mindig kérdeztem a nagyon öregeket, de hát miért nem politizáltak annak idején a párt titkár elvtárssal, azé hüje gyerek mert a sógorok nem akarták megsérteni a párttitkár sógort, de hát akkorra baromságokat hord össze, akkor sem te hüje gyerek, hogy még ennyit sem értesz, nesze baszd meg azóta eltelt azóta megint vagy 100 esztendő, és még mindig ottan tartunk, hogy nem lehet vérig sérteni a barmokat, akik baromságokat hordanak össze, persze, nekem mondhatja az anyám, hogy ne ugrasszam mert seggbe rúg. na itt tart a felemelkedés
"Kádárról sokan hajlamosak elfelejteni azt, hogy tömeggyilkos volt és hát így van ez Orbán Viktorral kapcsolatban is." /Horn Gábor, ATV Egyenes beszéd/..