Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tragg

12 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tavaszi split végeztével (annak ellenére, hogy meglepően magas színvonalú playoff meccseket láttunk), illetve az MSI előtt, mindenki az egyik leggyengébbnek tartotta az Észak-amerikai régiót. A rajongók mellett több szaki is a tavaszi nyertes és az MSI-ra kijutó CLG lebőgését jósolta a tornán. Hát…..
Egy kicsit hosszabbra sikerült hatásszünet után visszatérek az imádott North American League Series-zel. Az alapszakaszt időm híján sajnos nem tudtátok velem követni, de összeállítottam egy cikket a playoffról ami remélhetőleg kárpótolni fog benneteket.   Az LCS formátum tavalyhoz képest nem…..
Négy héttel ezelőtt lázasan készültem az LCS 2016-os futamára, milyen jó lesz majd, megint minden héten végigizgulhatom a mérkőzéseket. Nem így lett. Az elmúlt hetek meccsei egy-két kivételtől eltekintve cseppet sem voltak szórakoztatóak. Néhány összecsapás kifejezetten unalmas volt és néha már ott…..
tragg 2016.02.05 15:25:38
@Komojtalan: Persze én sem shitfest-et szeretnék látni csak sokszínűbb, élvezhetőbb játékképet. A játékosok azt teszik amit kell jelenleg és ami győzelemre vezet. A szavazás természetesen vicc :) A deathtimer illetve a sárkány/herald átgondolásában látom a megoldást.
Nem sokára kezdetét veszi a 2016-os LCS szezon. A csapatoknak január másodikáig kellett leadni a játékosok végleges névsorát. Most végigvesszük az összes idei észak-amerikai csapatot. A csapatok nem erősségi sorrendben szerepelnek! Cloud 9 - Balls, Rush, Jensen (Incarnati0n),…..
Az esport világ nagy bánatára október 31-én véget ért a League of Legends világbajnokság, azonban Ti ne csüggedjetek, egy csokorba szedtünk pár ínycsiklandó képsort a vb-ről, azokat a playeket próbáltuk kimazsolázni, amikre még jó pár évig emlékezni fogunk. Véleményem…..
Sajnos ez nem áprilisi tréfa, a Unicorns of Love midlanere, PoE és a jungler H0r0 is távozik a csapattól, ők biztosan nem erősítik tovább az unikornisokat az LCS 2016-os szezonjában. Szomorúan konstatáltam e két remek játékos - de főleg PoE - távozását, azonban váratlannak…..
Mai cikkemben a játéknak egy általam nagyon kedvelt részéről lesz szó, ez pedig nem más, mint a pick & ban fázis. Iszonyatosan sokat számít egy jól összerakott kompozíció és vele együtt a megfelelő stratégia kiválasztása. Összeállítottam két listát is, az elsőben azok…..
Véget ért az LCS ötödik szezonjának tengerentúli rájátszása. Alább olvashattok tőlem egy rövid összegzést belőlük, illetve megnézzük milyen esélyekkel indulnak a csapatok a még hátralévő VB-kvalifikációs tornán (Regional Qualifier). Az esemény egyébként a gyönyörű…..
Visszatérvén a nyári pihenőről újult erővel csapunk bele az esportba. Épp időben, ugyanis augusztus 8-án kezdődik az észak amerikai LCS rájátszása. A playoff előtt azonban tekintsük egy kicsit…..
tragg 2015.08.07 18:52:03
@Komojtalan: Nem volt az olyan régen, a 8. héten volt. :) E két két meccs közt gondolkoztam amúgy, de azért választottam a CLG-C9-t, mert végre a régi Cloud9 performanszt láttuk ami nekem személy szerint iszonyatosan hiányzik NA-ből. Egyébként abszolút szubjektív az írás, valóban a TIP-TL meccs is király volt.
        A Gravity és a Liquid átvették a vezetést az észak amerikai LCS 7. hetét követően! A rájátszáshoz közeledvén éleződik a verseny a tabella elején. Megtörni látszik a TSM-éra, a Cloud 9 pedig biztos nem lesz ott a döntőben.   Első nap:   Team Liquid –…..
Észak amerikai LCS rovatunk ismét itt van, ezúttal a 6. hét eseményeinek összefoglalójával. Új csapat vezeti a mezőnyt, úgyhogy nagyon kiélezett még mindig a verseny az első helyért. Az esti összecsapások előtt fussunk végig a múlt heti meccseken.       Első…..
Végre hétvége, végre egy kis amerikai LCS! Mielőtt elkezdődnének a mai párharcok, nézzünk rá egy kicsit a múltheti eseményekre, amik alsó- és felsőházra osztották a tabellát. Első nap: Team Impulse – Gravity – 0-1 A pick&ban fázisból a TIP jött ki jobban, egy elég…..