Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Megfigyelő

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2004-ben megjelent egy tanulmány a fenti címmel, Zolnay János tollából. A tanulmány öt fejezetből áll, beleértve a Bevezető-t is, amit most szó szerint fogok ismertetni, mert a lényeget kivonatolva, egy hasonló hosszúságú cikket kapnánk - pongyolább megfogalmazásban. A tanulmány…..
Úgy gondolom sikerült kiderítenem, mi lehet az SZDSZ állandó hezitálásának valódi oka, vagyis hogy állandóan lebegtetik a koalícióból való kilépést, de soha, de soha nem merik megtenni. Elemzők, politológusok százai tanakodnak, hogy ez vajon a "reformok" iránti mély…..
Medgyessy Péter kérelmezi a másfél millió forintos álomnyugdíjat. Feltétele, hogy a volt miniszterelnök elérje a nyugdíjkorhatárt, és ne legyen más jövedelme. "Medgyessy Péter viszont azt mondta, ő kérelmezi a nyugdíjat. Bár utazó nagykövetként nem kap pénzt, cégében…..
Megfigyelő 2008.04.01 18:24:14
Zuschlag János fél éve ül előzetesben, de kapja havonta a 95 ezer forint tiszteletdíját, mivel nem mondott le sem a a kiskunhalasi önkormányzati, sem pedig a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlésben viselt mandátumáról. Azt hiszem, ez a hét legpofátlanabb híre... Az átlagembert kurvára…..
Megfigyelő 2008.04.01 18:16:31
Szavakat sem találok, olvassuk István életútját, külön-külön ízlelgetve a szavakat, mondatokat: Komáromi István "Zeneszerző, szövegíró, előadóművész. Gitározik, zongorázik, énekel, hangja tiszta, lírikus tenor, reneszánsz karakter. Az általa komponált művek…..
hát, akkor ez is megvolt. láttuk, hogy miként lehet azt a napot, ami mégiscsak a magyar ifjúság és a magyar polgárosodás ünnepe, egyben a reformkor mintegy fél emberöltőnyi fejlődésének és jobbító szándékának, haza és haladás céljai összefogásának betetőzése,…..
Igen, ma van a nagy nap, 16:25-től egymásnak esik a két nagy kertévé új műsorpárja, az egyiken Hal a tortán (Tv2), a másikon Vacsoracsata (RTL) a címe, de a tartalmakat ovasva ez ne tévesszen meg senkit: elég az egyiket megnézni, mert tulajdonképpen ugyanarról van szó. Az…..
Ehhez nem fűzök hozzás semmit.... Nem tarhatom mellékesnek azt ami nemrég történt személyemmel a nemzetközi Corona vonaton Budapestrõl Püspökladányba tartva. A mai napig sértõ megnyilvánulások sorozata érheti a határon túli magyarokat, ha utazásra adják fejüket és a Magyar…..
Adott egy falu: egy priuszos polgármesterrel Orsós Jánossal (kit annak ellenére választottak újra, hogy elsikkasztotta a falu pénzét) egy 10 millió forintból épített 15 négyzetméteres kultúrházzal, 400 lakossal, 90%-os munkanélküliséggel,  no és egy kis vegyesbolttal,…..
Megfigyelő 2008.02.24 19:44:41
Mivel már 2 éve nem kaptam még 1% fizetésemelést sem  (eric sem), így mindig megmelengeti a szívemet, ha több embertársamnak ez sikerül... "A Fővárosi Közgyűlés gazdasági bizottsága kedden zárt ülésén megemelte több fővárosi közcég vezetőjének a…..
Az RTL Klub "Házon kívül" című műsora Erdélyben, a Gyergyószentmiklós melletti tekerőpataki cigánytelepen forgatott, ahonnan a Blaha Lujza téri 12 éves késelő származik. "Maugli/Krisztián" otthoni ismerősei a felvétel alatt rabolták ki az RTL munkatársait,…..
Egyszerűen nem lehet épp ésszel felfogni, amikor ez a 3 önimádó-magamutogató ember a színpadra lép és eléneklik a "Mesterhármas" című számot, melynek a refrénjében a saját neveiket éneklik: "Sláger Tibó, Bunyós Pityu együtt mulat Fásy Ádámmal.....és…..
Szomorú történet ez: Nagy Feró több mint 35 év munka után 30 ezer forint nyugdíjat kap. Feró ebből a pénből nem tudja eltartani a családját, és amikor néhány éve nyugdíjba ment azt hitte legalább 50 ezer forint lesz a nyugdíja, de csak 25 ezer lett. Ezt emelték meg később 30…..