Regisztráció Blogot indítok
Adatok
McDon

2 bejegyzést írt és 271 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az olimpia első elődöntőjének elején nagyobb mészárlást hajtottak végre az amerikaiak, mint a kanadaiak az oroszok elleni negyeddöntőben. Kane-ék már a 13. percben 6-0-ra verték a négy évvel ezelőtt Torinóban döntős finneket. A gólgyártást Malone kezdte 2:04-nél, aztán…..
Az olimpia döntőjének várt mérkőzésre már a negyeddöntőben sor került. Erről nagyobb részben a kanadaiak, kisebben az oroszok tehettek. A meccset az oroszok felkészületlenül kezdték, nagyon hamar szétestek, ha össze voltak állva egyáltalán. Nem Ovecskinről és nem…..
McDon 2010.02.25 05:55:17
@F. Kapus: te talán tudod, hogy ki volt az a cseh srác, aki 69-ben végignyomta a meccset az oroszok ellen?:) jegyzem meg, a "baráti segítség" után fogantam.
Rucinsky: persze, mindenkinek szurkoltunk ellenük. A cseheknek meg pláne. Jan Palach, RIP. Meg Jagr nagypapáját sem feledjük. Azért szép fricska KHL-ben a 68-as mez:)
McDon 2010.02.25 06:13:22
@konovalenko: mert akkor még az "európai" szervezésű dolgokban amerikai csökevénynek tartották az egyenes kiesést. (speciel Lake Placidben sem volt klasszikus döntő, és valszeg a végén a finnek nem erőltették az USA ellen. annyira nem meglepő, ha belegondolunk ("téli háború").
off: Akkor ezek szerint valahol utat vesztettél, barátom. Van az úgy, hogy az ember megszeret valamit, valakit, akit nem kellene. Lukács György "szép" szavaival: "visszazárt a párt". Erről a típusról van Petrinek egy szép verse:)(Egy kevéssé vizsgált, ám lényeges hőstípusról.) on
McDon 2010.02.25 06:22:29
@konovalenko: Budapesten. De egy (béke)táborba tartoztunk. "Olyan már, mint egy menekülttábor, mindenki itt van, aki nem elég bátor."
Testimese Anikó 2019.02.02 10:26:00
Értelmes, jó csaj volt. Egy pántos kis nyári ruha volt rajta, a formás cicijei szinte kibuggyantak belőle. A Feneketlen tó körül sétálva mesélt az életéről. Férjek, pasik, válások, gyerekek. Nyár volt, meleg, mégis egy Körtérhez közeli teázóba ültünk be és gyümölcsteát…..
Ebéd után úgy döntöttem, hogy ismét lelépek. Azt mondtam, hogy kinti melót megyek megnézni. A parkolóban át akartam menni az autókereskedő csajhoz, hogy szívjuk el amim van, de végül csak a kocsiban nyomtam el egy gyengét, még ott, egyedül. Kibaszott büdös lett… Aztán…..
Mandiner blog Ha a Kocsis hajt 2008.08.22 19:01:00
 A magyar multitalentumok gyöngye, Kocsis István lesz a BKV új vezérigazgatója az Index információi szerint. A BKV-t, amelynek legutóbbi vezetői, Aba Botond és Antal Attila egyaránt a vállalatmenedzsment zsenijei voltak, most egy újabb vezérfotelből vezérfotelbe…..
Az első félidő végéig különösen jól tartották magukat az ausztrálok az NBA-ben szereplő centerükkel, Boguttal, de a harmadik negyedet 0:14-gyel kezdték. Ha a leendő ellenfelek egy kicsit figyeltek, akkor gyűjthettek ötleteket a győzelemhez (116:85).1, Lepattanóban harcolni kell,…..
Ginobili és Delfino elintézte az utolsó pillanatban még támadást vezető görögöket, így ők játszhatnak az amerikaiak ellen az elődöntőben. Az olimpia egyik legizgalmasabb mérkőzésén végig egál közeli eredmény volt, mert egyszerűen a Scola, Oberto és Nocioni semmit nem volt…..
Árokásó Top100 Závecz Tibor 2008.08.19 08:30:00
A biztos szavazó villamosvezetők körében erősödő tendenciát mutat Gyurcsány Ferenc támogatottsága. A bérből és fizetésből élő menedzserek körében emelkedik Orbán Viktor negatív megítélése. Ilyen és ehhez hasonló mondatokat publikál rendszeresen a Szonda Ipsos, az ország…..
 A Kínai Népköztársaságban nem csak az utcákon és a köztereken, de a médiában is rendnek kell lennie. Előbbiről a Népi Rendőrség fegyveres és fegyvertelen egyenruhásai gondoskodnak, utóbbi a Párt megfelelő testülete, az internet esetében hardveres, szoftveres és emberi…..
 Folytatódik a Veres vs. Hír TV deathmatch: a legújabb fordulóban a televízió szerint Tóth Viktor, a pénzügyminiszter (sőt, pillanatnyilag a kormány feje) kabinetfőnöke próbálta meg 20 gramm kokainnal lebuktatni a kereskedelmi csatorna két riporterét. Ebben dr. Helmeczy…..
Vattacukor azért, mert kissé nyálas, csöpögős, ragacsos (de igazán a rajzfilm javára szól, hogy valószínűleg csak néha ugatott bele a Disney a Pixar munkájába), és azért az amcsik pofájába, mert talán még Al Gore-ék filmjénél is jobban beledörgöli az átlagamcsi…..
Kupcsik Lidi (1981) : a k a  versek Miskolc : Szoba K., 2008  Elsőkötetes író(nő), print verzióban értve persze. A neten kiirodalmmárkodja magát, de jól tette, tették, hogy végre kicsusszant a könyv is. Illetve füzetke - de a vers műfajában a füzetke már kötet... Amúgy…..
Nyugati tér, egy parkoló autó szélvédője mögött: Rényi András: Az értelmezés tébolya  (Hermeneutikai tanulmányok) Kijárat Kiadó, 2008A szerző honlapja &  egy furcsa helyen talált ajánló..
Árokásó Top100 Orosz József 2008.08.04 08:00:00
Ott volt a berlini fal leomlásánál, a romániai forradalom zűrzavarában, az I. Öböl-háborúban Bagdadban, Belgrád bombázásánál és a II. Öböl Háborút is megjárta. Öt éve pedig ott van a Köztársaság képletesen ostromlott váránál, viszont elkövette a haditudósítók…..
Rónay László (1937) : Fradi-szívvel hegyen, völgyben Kairosz, 2008kello , filológ filé  5Igen, a nagy költő fia, az irodalomtörténész, a fociról... És persze a papájáról, aki kivitte őt kamaszkorában a Fradi-pályára - és kezdetét vette élete első…..
 Az Index mai nyitóoldalán néhány hasonlóságot rejtettek el egy réges-régi UFi címlapjával. Index-címlap, 2008. augusztus: UFi-címlap, 2004. július:  Hol volt, hol nem volt, talán igaz sem volt...
Árokásó Top100 Bölcs István 2008.07.30 20:53:00
A Mester-Bölcs tandem jórendőre finom ecsetkezelésű alkotóként kezdte a szakmát. Az egykori filmkritikus a Magyar Rádióban a 168 óra–Gondolat-Jel társulatban a kultúráért volt felelős. Ízlésformáló  műsorát - nagy szerencséjére - nem sokkal a Vasárnapi Újság…..