Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Köldök_szösz

0 bejegyzést írt és 1052 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sörfigyelő Kunst amber lager 2021.06.14 18:35:56
Illat: ászoksörös, mild Hab: lágeres, de hamar leapad Szín: borostyános, teljesen szűrt Az illata alapján egyből a Hacker-Pschorr Kellerbier-je (ászok), ízre pedig a Szent András Óaranya ugrott be. Mutatóba ott a borostyános ízvilág, de igazából ez egy tipikus sajtos jegyekkel rendelkező osztrák…..
  Rendszeres figyelője vagyok a jobboldali szavazótábor Facebook felhasználóinak. Magamat nem sorolom se jobbra se balra, mert kiábrándultam mindkét oldalból. Van viszont egy réteg a Facebookon, aki nagyon is tudja, hogy hol a helye, mikor mit kell lájkolni, osztani és azokra hogyan kell reagálni.…..
Köldök_szösz 2020.09.20 16:59:40
Tudom, már a könyökünkön jön ki, de attól még a pandémia él és virul, és szingliként nem árt felkészülnünk egy esetleges újabb kijárási korlátozásos időszakra, vagyis érdemes végiggondolnunk, hogy mi legyen a szexuális életünkkel. Van olyan nekünk általában? Volt a „karantén” alatt? Ha nem, mikor…..
Köldök_szösz 2020.08.07 14:48:15
A Szex és New York híveinek ismerős a jelenet. Az Igazi énem című epizódban Samantha Jones úgy dönt, hogy készíttet magáról egy meztelen fotót. Hogy amikor öreg lesz, akkor is emlékezhessen arra, hogy milyen pompás teste volt egykor.  Az okostelefon megjelenése előtt ehhez még szükség volt egy…..
Köldök_szösz 2020.07.27 20:47:29
Márk kamaszkorában  látott először pornófilmet és ezután zömében ennek a szemüvegén keresztül nézte a társkeresést és az ellenkező nemet. Később vért izzadva sikerült csak megszabadulnia a függőségből. Vendégcikk. Egy általános jelenség, amiről nem szívesen beszélünk Van egy jelenség, amiről…..
Köldök_szösz 2020.07.23 10:15:42
@odamondó: tehát minden mese. Stimmt.
Bántod magadat és másokat A bántás bármilyen formája előfordulhat. Akár szavakkal, akár tettekkel. Egyfajta önbüntetés ez. Aki nem szereti magát sajnos gyakran ezt leplezni szeretné és másokat kezd el bántani szavakkal és máshogyan, felhívja a figyelmet mások hibáira, kritizálja őket, hogy…..
Köldök_szösz 2020.06.24 19:22:18
@232323: A blog nevéből is látszik hogy ez egy bullshit gyűjtemény.
Hogyne, elméletben csillagos ötös, vagy inkább meseszerű de a gyakorlattal köszönőviszonyban sincs.
Az ismerkedés nagyon élvezetes tud lenni, főleg, amikor a két fél passzol, tudnak beszélgetni és élvezik egymás társaságát. De, mint mindennek, ennek is van egy árnyoldala, ami megelőlegezi a lekoptatást...
Köldök_szösz 2020.06.18 09:59:11
@Olasz Bazsa: Igen de amúgy ez csak rövidtávon működik mivel azért a nő sincs fából és ha a faszi csak pénzt tud neki adni de azon kívül meg semmi mást akkor az idővel nagyon nem fog menni és jön a félrekúrás meg társai végül a szakítás-válás.
A Diákhangon többször is szó volt már Rácz Zsófiáról, aki tavaly év végén lett ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkár, mindössze 22 évesen. Akkor úgy írtam, erős kettős mércének számít, ha az ellenzék a koráért kritizálja, miközben Nagy Blankát és társait kvázi…..
Az előző poszt kapcsán, amit ITT találsz, szeretném megköszönni az intelligens, értelmes hozzászólásokat azoknak, akiktől ilyen érkezett! Ezeket olvasva látom, hogy talán még nincs veszve minden. Viszont amiről most írni szeretnék, az a maradékról szól. Első körben – bár számítottam rá –…..
Köldök_szösz 2020.06.04 11:26:30
@Emmett Brown: Aztán persze az sem jó nekik egy idő után.
Köldök_szösz 2020.06.04 14:54:46
@moonlight777: Vagy alkalmazkodik vagy belenyomorodik.
Esetleg találhat olyan kisebb köröket magának ahol nem baszogatják ezzel mert ők is hasonlón gondolkodnak.
Ez az év is jól kezdődött. Januárban Izlandon csodáltuk a természet szépségeit, majd február elején a Magas-Tátrában túráztunk hóviharban. Milyen szerencsések vagyunk, hogy nyugdíjasként 66 évesen ilyen csodákat élhetünk meg! Teljesen el is felejtettem, hogy mielőtt a Tátrába elindultunk kaptam egy…..
Az iszákosság elleni "társadalmi célú hirdetések" nem új keletűek. A Józan Miska - Részeges Pista nyomat sok helyen falvédőként funkcionált és bevallom régi kedvencem.  Nemrégiben, teljesen hasonló, orosz nyelvű plakátokat találtam, amit most megosztok veletek. Sajnos az írás aprósága miatt nem…..
Az instant kávék között a leggyakrabban fogyasztott kávé az előre kikevert három az egyben, vagyis 3in1. Kíváncsiak voltunk, hogy érdemes-e a drágábbat megvenni, milyen különbségek vannak ezen termékek piacán. Nos, az eredmények minket is nagyon megleptek!..
Szia, a nevem Betti. 27 éves vagyok, és 6 éve alkoholista. A függőségem minden momentumát, őszintén, kendőzetlenül követheted itt a blogon, a sikereket, és a kudarcokat is.. A blogot három okból írom: 1, Nekem tényleg segít az írás. 2, A visszajelzések alapján nektek is 3, Borzalmas tévképzetek,…..
Biztos veled is előfordult már, hogy kínosan bámultad a sarokban a pókot a liftben, amikor belépett valaki más is és együtt utaztatok a kiválasztott emelet felé. Szabadulj meg a kínos csendtől és vedd kezedbe az irányítást! Tedd néhány szóval kellemesebbé azt a pár pillanatot!..
Köldök_szösz 2019.02.26 07:08:47
@csizo: Szerintem sincs benne semmi kínos de egyes emberek túlfeszkózzák az életüket minden fölös szarral is.
Amikor arra gondolsz, hogy mi az, amitől vonzódsz a másikhoz, mi jut először eszedbe? Míg a legtöbben automatikusan azt válaszoljuk, hogy a másik mosolya, arca, szeme színe, öltözködése az, ami lázba hoz, vannak azonban olyanok, akik nem ezekre az összetevőkre koncentrálnak a partner…..
Kinek rossz a szomszédja, annak sok a gondja. A népi bölcsességben rejlő igazságot valószínűleg mindenki megerősíti, aki nem a Hortobágy vagy egy erdő közepén lakik magányosan, hanem a véletlen sorsolta embertársakkal körülvéve, tőlük legjobb esetben is max. egy kerítéssel elválasztva. Bár egy…..
Köldök_szösz 2018.09.15 15:48:04
sdf@Darth Revan: A bunkó emberek bunkók.
Ahhoz, hogy sikeresen vegyük fel a harcot a narancsbőr ellen tudnunk kell pontosan mi is az. Egyrészt ugye zsírszövet, ami jórészt úgy alakul ki, hogy a szervezetünk ebben a formában raktározza el a fel nem használt szénhidrátokat, másrészt pedig a cellulit egyik legfőbb oka a vér…..
Ahogy az orvostudomány egyre meggyőzőbb és szerteágazóbb bizonyítékokkal szolgál a kannabisz gyógyászatilag kedvező hatásaira, úgy szaporodik azon államok száma, ahol a kannabisz különböző formákban elérhetővé vált a betegek számára. Mi is részt veszünk a közelgő budapesti gyógyászati kannabisz…..
Köldök_szösz 2018.08.16 19:36:50
@Éhesló: meg aztán anyádat is be fogják tiltani amiért ilyen retardált darab szart fosott a világra.
De annak nagyon fogunk ám örülni :D
Ha a Tájszonkád megöli a Fifikét a futtatón, mert olyanja van, akkor ott mindenképpen hibás vagy, bárhogy is forgatod a tényeket. Mert TE vállaltál veszélyes kutyát. Pont.  Az a nagy büdös helyzet, hogy a kölyökválasztás pillanatában egy több, mint tíz évre szóló döntést hozunk. Ez magában…..
Hazánkban is egyre népszerűbbek az ingatlant vásárlók körében a panellakások. Egy-egy frekventált helyen lévő, kiváló állapotú lakás szép pénzért cserél gazdát. Azonban mielőtt ész nélkül letennénk a foglalót, vegyük végig az alábbi nélkülözhetetlen javaslatokat. Ezekre érdemes figyelni panel…..
Köldök_szösz 2018.08.04 13:35:31
@zuulululu: gondolom te egy luxisvillában élsz és körülötted 2 km-es sugarú közben senki sem él te fasz
A dolgozók azért nem látják ilyen gondtalannak az életet. A BKK-nál óriási a sofőrhiány, ezt jól mutatja, hogy jelenlegi dolgozóiknak akár 100 ezer forintos jutalékot fizetnek, ha sikeresen ajánlanak valakit a céghez. A most dolgozó sofőrök túlhajszoltak, nemegyszer idegesek, ingerültek, alig pár…..
Köldök_szösz 2018.06.17 21:59:45
Pár hete mindenki olvashatta az Index címlapján, hogy Amerikában egy újabb, szektát sikerült felszámolni és vezetőit letartóztatni. A NXIVM nevű titokzatos szexszektát a 21 század egyik legdurvább szektájaként tartják számon, melyben zsarolás, agymosás, erőszak is jelen volt, és ami megdöbbentő,…..
Köldök_szösz 2018.05.15 21:38:50
Kedves Fidesz szavazó, aki magabiztos erkölccsel bírálsz engem! Lehet, hogy Te dolgozol azon, hogy jobb legyen, de én is azt teszem. 21 éve, keményen, és nem tanulatlanul,vagy segítségeket várva. Nővér vagyok, az állam szerint nekem 130 000 nettó jár. Belenyugodtam. Ez van, nem tehetek semmit,…..
Köldök_szösz 2018.04.14 10:03:40
@Semper Fidelis: szóval akkor maradjon ez ami szintén nem törődik vele de olyan baszott látványosan hogy kiszúrja a kurva szemed.
Ha 8 év alatt semmi sem változott akkor maradjunk csak a szarban.
Kurva anyádat de én röhögnék a legjobban ha komoly bajod lenne és ott rohadnál meg a poloskás ágyakon a saját hasmenésedben fetrengve.
Hol van már az ice bucket challenge? Mostanában a mosószerevés és a mellkasszőr felgyújtás dívik. Pedig ez már emberéletekbe kerülhet...
Köldök_szösz 2018.04.05 20:32:22
Az Y,és a Z generációt sajnálatos módon kevésbé érdekli a politika,és a politikai közélet.Én,mint 15 éves "kiskamasz" kerestem a miértjét,és a miértre a választ.Mindig is kitűntem a tömegből azzal,hogy engem érdekelt a politika,hogy én igen is beszéltem róla! Úgy gondolom hosszú keresgélés…..
Köldök_szösz 2018.03.30 16:36:42
@Doryyka: Egyre hamarabb kell majd felnőniük ahogy haladunk előre de eközben egyre tovább is tart mire annyi tudást meg tapasztalatot összeszednek amivel el is érhetik hogy valóban felnőjenek.
Jó nagy kibaszott katyvasz szar lesz a jövőnk.