Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MandoMilan

31 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor azon gondolkozol, hogy a gyermekeidnek olyan GPS órát vegyél, amivel követni tudod őket, akkor felmerülhet benned, hogy külföldről rendeld meg, mert úgy olcsóbb. Ez természetes, hogy megfordul a fejedben. Több komment is érkezett már a GPSorak.hu Facebook posztjai alá, hogy ehhez hasonló órát…..
Több éven keresztül brókerként tevékenykedtem (a bejegyzés szerzője vendég blogger), így nagy rálátásom lett a sales, és hideghívás értékesítésre. Természetesen még jobban megtanultam, hogy kell eladni az embereknek „szinte” bármit. Ebben a rövid kis anyagban azt fogod megtudni, hogy mit lehet…..
Szeretnéd tudni merre jár a gyermeked. Legyen az bármilyen évszak, mindig lehet olyan eset, hogy éppen nem az iskolában és nem otthon tartózkodik a kis lurkó, vagy éppen már nagy tini. Érhető tehát, hogy te is tudni szeretnéd merre is jár akkor. Nem is azért, hogy kövesd, hanem azért, hogy megvédd.…..
Összeszedtünk néhány filmet, amit kifejezetten felnőtteknek, szülőknek ajánlunk. Egy kis kikapcsolódás. Megnézitek a moziban ezt a filmet? Itt az előzetese. Egy "szuperhős" film, ami nem gyereknek készült, sőt kifejezetten olyan felnőtteknek is ajánlom, akik amúgy nem érdeklődnek az ilyen filmek…..
Nagyszerű képeket találtam arról, hogy mire is kell figyelnünk azért, hogy a többi kutya és a mi kutyánk is jobban élvezze a sétát, jobban élvezze a szabad levegőt. ..
A hétvégén milyen desszertet készítesz? Találtunk több olyan videót is, ami elnyerheti a tetszésedet, és meg is valósítanád. A család is örülni fog neki :)..
Brian Gordonnak nagyszerű rajzokat, melyen azt láthatjuk, milyen az, amikor az embernek gyereke van.  A képek alatt láthatód a magyar fordítást. 1. kép Esküszöm, nem tolvaj vagyok... csak megpróbálom kicsempészni a házból a gyerekem régi játékait. 2. kép..
Egy érdekes sztorit mesélt el az egyik ismerősöm. Egy 20-as éveiben járó fiatalemberről van szó, aki általában öltönyben szokott járni, mert a munkája részben megköveteli. Egyik nap Budapesten a IX. kerületben ment éppen az irodája felé, majd egyszer csak egy kissrác meghúzta a zakóját, és ezt…..
A fiataloknak nem mindig tudják felmérni az interneten rájuk leselkedő veszélyeket. Honnan is tudnák? Ki mondaná el? Sajnos ezt kihasználják a bűnözők is, Egy érdekes videót találtunk nektek. Ebben azt láthatjátok, hogy egy fiatal srác közösségi oldalakon keresztül felveszi a tizenéves lányokkal a…..
Mi motiválna legjobban a tanulásra, mint az, ha célokat tűzöl ki magad elé. Szoktad nézni az állásajánlatokat? A munkaerőpiacon jelenleg milyen lehetőségek vannak? 3-4 év alatt ez nem fog sokat változni, így érdemes szemezgetni a hirdetések között. Az Edutus Főiskolán tanulsz, vagy most jelentkeztél…..
Megnéztem azt, hogy mire vagytok kíváncsiak a turizmus vendéglátás szakkal kapcsolatban, mire kerestek rá a weben. Míg a többi szaknál a fórumokon is teljesen tényszerű és odaillő válaszokat találtam, addig a turizmus-vendéglátásnál néhol teljesen félre értelmezhető, illetve téves információk…..
Minden felvételiző fejében ezek a gondolatok, kérdések is megfogalmazódnak. Ezeket meg is kérdezik a többiektől például online portálokon is. Utóbbi főleg olyankor hasznos, amikor a környezetükben…..
Több blogban, Facebook posztban olvasni lehetett arról, hogy ki kit tart kontár marketingesnek. Abban egyetérthetünk, hogy a marketing egy nagyon nehéz szakma, pedig kívülről könnyűnek látszik. Rengeteg könyv foglalkozik…..
A címben feltett kérdést bármilyen más szaknál is vizsgálhatnánk. Most mégis a mechatronikai mérnök szakot választottam ki erre a bejegyzésre. A diákok előszeretettel kérdeznek online a felhasználóktól, és sokszor ezek a válaszok is adják a döntéseik alapjait. Kezdjük tehát azzal, hogy nézzük meg…..
Egy élsportoló, főleg állóképességi versenyszámban 30-40 éves kora között vonul vissza. Közülük nem mindenki marad a szakmában edzőként, vagy menedzserként. Ők pedig azt tapasztalják, hogy amíg kortársaik már közép-, illetve felsővezetői szintre lépnek, ott állnak tulajdonképpen pályakezdőként. Sok…..
Ez a tartalom, felhívás nem csak néhai Általános Vállalkozási Főiskola (ÁVF) hallgatóinak szól, hanem mindenkinek, aki szeretne átjelentkezni az Edutus Főiskolára, és végre egy emberközeli főiskolán tanulni! A "volt" ÁVF-es hallgatók és az IBS között érdekes és sokszor megbotránkoztató események…..
Az Edutus főiskola lehetőséget ad a diákoknak, hogy a megszerzett tudással felvértezve még tanulmányaik alatt a főiskola kávézójában dolgozzanak. Így kerültem én is a Baristum Kávézóba. Ne szaladjuk előre, elmesélem a történetem, hogy jobban megértsd miért akartam a kávézóban dolgozni, és miért…..
Mivel a blogunkon jársz, feltételezem, hogy azt tudod, hogy tovább tanulni érdemes. Ahhoz, hogy valaki a ranglétrán minél gyorsabban, és minél feljebb jusson elengedhetetlen a felsőfokú tanulmányok, vagy legalábbis megkönnyíti a feljebb jutást. Vajon tudod, hogy mi az, ami tovább növeli az esélyt a…..
A legtöbb startup, azaz kezdő vállalkozás általában az IT szektorba kezd el tevékenykedni. Már az felsőoktatási tanulmányok alatt a fiatalok nekilátnak a fejlesztéseiknek. Szerencsére olyan kialakult infrastruktúra áll rendelkezésre, hogy nagyobb kezdőtőke nélkül is bárki lehet sikeres. A…..
Te mész idén a Szigetre? Európa egyik legnagyobb fesztiváljára? A sok fellépőt felsorolni is nehéz, ha arra vagy kíváncsi, kattints ide, ez a timeline-os megoldás nekem tetszik. Ezután jöjjön a ráhangolódás! Kezdjük ezzel a videóval: Majd folytassuk ezzel: Ha ezt…..
A meleg kihozza az emberből a kreativitást, és légkondi hiányában sokan próbálkoznak otthon barkácsolt szerkezetekkel. Összeszedtünk néhány érdekes ötletet, videót. A legtöbb igazából ezeknek az ötleteknek a vegyítése. Arra kell csak figyelned, hogy a jég olvadása miatt…..
A címben is szereplő állítást most már egyre többször hallani. A fejvadászok is előszeretettel nézik a LinkedIn profilokat, és nem csak akkor, amikor éppen egy állásra jelentkeztél, hanem konkrét pozíciókra keresnek itt embereket. Ez csak egy kis szelete a LinkedIn közösségi háló…..
Megkerestük, hogy mennyi alapfizetésre számíthattok átlagban, ha az Edutus Főiskola tanulható szakok közül egyet elvégzitek, és diplomával a kezetekben munkát vállaltok. Az alábbi infografikákon minden információt megtalálsz.  Kereskedelmi és marketing alapszak..
Több példa is van előttünk olyanokról, akik nem szerezték meg a diplomájukat, és mégis olyan vállalatokat hoztak létre, amivel a millió dollárosok közé kerültek. Régebben Bill Gates emlegették legtöbbször, hogy kibukott az egyetemről, aztán folytatódott a sor, Steve Jobs, és most Mark Zuckerberg…..
A sportolói karrier évek hamar eltelnek, és sokan nem tudnak elég pénzt félretenni az utána következő időszakra. Egy egyszerű számolás után rájövünk, a sport karrier időszak rövidsége miatt jobban kell a jövőre is koncentrálni. A legtöbb élsportban a karrier idő 5-10 év időtartamú, vagyis ezen…..