Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AYCM SportPass

37 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Speciális kerékpáron, magas intenzitáson végzett, zenés csoportos óra. Spinracing nevű változatában a felsőtestünk is dolgozik. Egy alap spinning edzés után garantáltan csuromvizesek leszünk, de amellett, hogy állóképességünk fejlődik, és sok kalóriát elégetünk el, még jól is…..
PÖRÖGJÖN A 2020-AS ÉV!     ELKEZDŐDÖTT A 2020-AS ÉVRE SZÓLÓ SZERZŐDÉSKÖTÉS IDŐSZAKA! Tájékozódj a 2020-as évre szóló AYCM csomagokról és Elfogadóhelyek listájáról!   Csapj le az AYCM SportPass-ra december 31-ig, az éves fizetők számára elérhető 1 havi kedvezménnyel, hiszen ha az AYCM…..
1500 nm-es sportközpont, modern cardio parkkal, funkcionális élményrésszel és többfunkciós gépekkel!Próbáld ki a fitneszteremet és a cardio részleget az All You Can Move M-es csomagjától.100 nm-es aerobik teremmel és csoportos órákkal is vár a Prime Fit Újpalotán, ahol a jóga, az alakformáló,a…..
Sportolnék, de mit? GOLF ⬇️ A gazdagok szórakozásaként terjedt el, manapság már mindenki számára elérhető.Már hazánkban is vannak golfpályák, számuk egyre nő.A friss levegőn, jó társaságban, kellemes versengés vonzó lehet minden korosztály számára, idősebbek is bátran belevághatnak. Ezeken az…..
Kedvezményedet stílusos Adidas, Vans és Skechers sneakerekre, zoknikra, profi tisztító- és ápolószerekre, valamint praktikus és minőségi Eastpak táskára is felhasználhatod!A vénasszonyok nyara eltartott novemberig, de azért a tél idén sem marad el ;) A Vans Sk8-Hi MTE 2.0 DX modelleket abszolút…..
Újra megnyit a főváros legkülönlegesebb panorámájával rendelkező jégpályája a belvárosi Hotel President tetején, próbáld ki az AYCM L-es csomagjától! Kellemes kikapcsolódást kívánunk!Nyitva tartás (időjárás függvényében):Hétfőtől - Péntekig: 16-21hSzombat: 14-21hVasárnap:…..
Elindult az idei szezon a Lupawake-en!   Természetesen ezen a nyáron is élvezheted AYCM Klubtagként a szikrázó napsütést és a wakeboard pályákat!   A Lupawake Magyarország egyik legnagyobb wakeboard komplexuma, megtalálható az 1,2 km hosszú úszójárda, 4 különböző…..
Elkészült a Dagály Termál - és Strandfürdő bemutatkozó videója, az ALL YOU CAN MOVE jóvoltából!    A felújított és korszerű strandfürdő elérhetővé vált az All You Can Move Klubtagok részére is!    Hamarosan indul a strandszezon és reméljük, hogy vele együtt végre a napsütés is megérkezik, addig…..
Vége az AYCM hűségidőtől való félelemnek! A legjobb ötletek mindig akkor születnek, amikor egy problémára keresünk megoldást. Így történt ez az AYCM és a CHERRISK Balesetbiztosítás frissen kötött együttműködése esetében is. dr. Mihalik Zsuzsa az All You Can Move SportPass társtulajdonosa már…..
Új kezdő tánccsoportok indulnak a héten a Goldance Tánciskola-ban! Miért is érdemes táncolni? ➔ javítja a közérzetet, oldja a feszültséget ➔ fejleszti a koncentrációs készséget ➔ egészséges tartást biztosít, tökéletes alakformáló ➔ szuper közösség, új ismerősök ➔ hol máshol, mint Budapest…..
Öt tipp első paintballozáshoz Íme öt tuti tipp az első paintballozásodhoz egy profi paintballostól, Ludas Viktortól a Paintball Akadémia SE elnökétől. Amikor először mész paintballozni bizonyára sok új élményben lesz részed, adok öt egyszerű tippet, ami sokat segíthet Neked! 1.) A paintball egy…..
Lefutottuk, megcsináltuk! Megkerültük futva a Balatont, közben egy párszor meghaltunk, majd feltámadtunk. Büszkék vagyunk, hogy míg az induló csapatok közül több száz feladta, az ALL YOU CAN MOVE futói 22 óra alatt teljesítették a távot. Rengeteg élménnyel gazdagodtunk és ezt most meg is…..
Holnap ilyenkor már róni fogjuk javában a kilométereket a 10. Ultrabalatonon, melynek az ALL YOU CAN MOVE nem csak indulója, de támogatója is. Az AYCM a hétköznapokon is jól bevált csapatmunkát ülteti majd át a balatoni futóversenyre, ami azt jelenti, hogy tulajdonosok, vezetők és beosztottak…..
Két nap és indul az Ultrabalaton, melynek Csopaki szakaszát az ALL YOU CAN MOVE (AYCM) támogatja. A mezőny Balatonaligáról startol el, és a Balaton körbefutásával 220 km-es távot teljesít majd, megállás nélkül. Az AYCM csapatát erősíti a Forma-1 kommentátora is, aki csapata szerint a Forma1-es…..
Most szombaton 10. alkalommal kerül megrendezésre az Ultrabalaton, melynek Csopaki szakaszát az ALL YOU CAN MOVE (AYCM) támogatja. A mezőny Balatonaligáról startol el, és a Balaton körbefutásával 220 km-es távot teljesít majd, megállás nélkül. A versenyen az összetartás szellemében rengeteg vállalat…..
A május 28-án elrajtoló Ultrabalaton sokak életében az első komolyabb „felnőttkori” futóverseny lesz. Nos, ők a futók nyelvén szólva, elég jól „bekezdenek” ezzel a 24 órás futófesztivállal, még akkor is, ha a 220 km-t – amit a Balaton körbefutása jelent – csapatban teljesítik. A verseny Csopaki…..
Alig két hét és elrajtol Balatonaligáról a 10. Ultrabalaton, melynek Csopaki szakaszát az ALL YOU CAN MOVE (AYCM) támogatja. A munkavállalók sportolását elősegítő vállalat a hétköznapokon is jól bevált csapatmunkát ülteti majd át a május 28-i futóversenyre, ami azt jelenti, hogy tulajdonosok,…..
A május 28-án Balatonaligáról elrajtoló Ultrabalaton nem csak a futókról, hanem a kísérőkről is szól. Nem is csoda, 220km nem kis táv, még úgy sem, hogy csapatonként 12 fő teljesíti. Különösen az éjszakai szakaszokon jön jól a csapattársak támogatása, hiszen könnyen előfordulhat, hogy felbukunk egy…..
Dobrosi Eszter, az AYCM key account managere a Gellért-hegyen készül az idei Ultrabalaton badacsonyi szakaszaira. A 220 km-es futóverseny Csopaki szakaszát az ALL YOU CAN MOVE (AYCM) támogatja, és mivel a versenyen, az összetartás szellemében rengeteg vállalat csapatként képviselteti magát, az AYCM…..
Május 28-án 10. alkalommal kerül megrendezésre az Ultrabalaton, melynek Csopaki szakaszát az ALL YOU CAN MOVE (AYCM) támogatja. A mezőny Balatonaligáról startol el, és a Balaton körbefutásával 220 km-es távot teljesít majd, megállás nélkül. A versenyen, az összetartás szellemében rengeteg vállalat…..
Egy napra sztárnak érezhettem magam! Ilyen lehet mikor a Vissza a jövőbe film életre kel. Forduló fejek, leeső állak, megannyi mosoly és arcra fagyott vigyor. Nem volt senki, akiből ne váltott volna ki valamilyen érzést a BMW i3.A külső egyedi és vonzza a tekintetet. Bár sokat nem…..
Teremlátogatásunk utolsó állomásához érkeztünk. 3 terem és 3 különböző edzés, különböző erősségek és jellegzetesség. A Trafó ezek között hol foglal…..
A Crossfit Trafo – mily meglepő módon – ugyancsak egy gyárépületben található a 8. kerületben, közvetlenül az Orczy park hatalmas zöld területének szomszédságában. Az első…..
Bár aranykorszakát élik a Marvel filmek, de jelen esetben semmi kötődés nincs a szuperhősökhöz, ám hétköznapi emberek számára mégis hihetetlen teljesítményekre lesz képes az, aki itt el…..