Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ajándékdoboz

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ajándékdoboz Eltelt 1 év 2016.06.08 17:25:00
Egy éve, június 7-én volt az első Ajándokdoboz Megnyitó Piknikje, és június 8-án kezdett el ténylegesen is működni. A mészáros utcai Közösségi Adományozó Pont azóta technikai és egyéb okok miatt bezárt, de a másik két, azóta Zuglóban megnyílt Ajándékdoboz zavartalanul működik továbbra is. Az első…..
Az elsőként átadott, mészáros utcai Ajándékdoboz a május 9-i héten megszűnik. Ezen a helyen a továbbiakban nem működik Közösségi Adományozó Pont, ezért kérjük, ide már ne is hozzon senki adományt! Csaknem 1 éves működés után szűnik meg itt az Ajándékdoboz. Ez idő alatt rengeteg tapasztalattal és…..
Júniusban, mikor megnyitott az első budapesti Ajándékdoboz - Közösségi Adományozó Pont, váratlanul nagy volt az érdeklődés. Nem csak a frissen elindult Facebook oldalunkon jelentkeztek sokan, hanem a Mészáros utcában is napról napra több látogató fordult meg, és az újságírók…..
Egy héttel ezelőtt, amikor baráti körben „megnyitottuk" az Ajándékdobozt, még csak reménykedtünk benne, hogy tényleg megtelik majd „ajándékokkal", valóban lesz a kezdeményezés iránt érdeklődés, és a használt, de jó állapotban lévő holmik gazdára is találnak. Sokan…..
A június 7-i Megnyitó Pikniken szinte meg is telt az Ajándékdoboz. A Közösségi Adományozó Pont egy kísérleti kezdeményezés: a következő napokban kiderülhet, működik-e Magyarországon a másutt egyre elterjedtebbé váló, bizalomra, becsületességre és jóhiszeműségre…..
Itt található az Ajándékdoboz, az első Közösségi Adományozó Pont Budapesten: További információt az Ajándékdobozról korábbi bejegyzésünkben olvashatsz! Június 7-től mindenkit vár az Ajándékdoboz - akár hozol, akár viszel!..
Ajándékdoboz Megnyitó Piknik 2015.06.04 11:18:29
Hamarosan nyílik az Ajándékdoboz!  A Megnyitó Piknikre is elhozhatod megunt, de még használható holmid, hogy elvihesse, akinek szüksége van rá! Most vasárnap, június 7-én, délelőtt 10 órától Megnyitó Piknik a Mészáros utca 56-nál.  A rendezvény Facebook oldala ide…..
A következő időszakban Ajándékdoboz néven Közösségi Adományozó Pont működik majd a Mészáros utca 56-nál (az óvoda mellett). Ez egy kísérleti kezdeményezés, amelynek keretében kiderülhet, működik-e Magyarországon a másutt egyre elterjedebbé váló, bizalomra,…..