Regisztráció

Regisztrálj és blogolj te is!

  • Csicseriborsó curry spenóttal és sütőtökkel

    Ebben az évben ez a második csicseriborsó curry a blogon: az elsőnél részletesen leírtam a csicseriborsó előkészítését (ez azoknak érdekes, akik hozzám hasonlóan száműzték a konzerveket a…

  • Ezt a gasztrofesztivált már nem lehet fokozni

    A Nobu éttermek mindenhol a világban jól menő üzletemberek és feltűnősködő celebek kedvenc helyei. A tulajdonos névadó, japán séf most tovább emelt a téten, és egy teljes fesztivállal készül…

  • Variációk hot dogra

    Elkészítési idő: 10 perc Ha a hot dogra gondolok, az olcsó virsli-kechup-mustár hármas jut eszembe, ami egy buli után életmentő tud lenni, de azon kívül szinte sosem eszem. Aztán valamelyik nap…

  • Clicker Heroes

    A Cookie Clicker után itt az újabb idle game, amely a következő pár hónapban mindenki böngszőjében fog futni. Vigyázat: a játék beszippant és nem enged el - én szóltam.A Clicker Heroes már sokkal…

  • Röszti és a burgerpornó

    A rösztit egészen egyszerűen mindenki szereti. Kellemesebb változás nem is állhat be a krumpli állagában és ízében annál, mint amikor lereszelve korongokat formálunk belőle és olajban kisütjük. Mi…

még több blog... Index 2
  • Kezdd el!

    Villámgyors regisztráció
    Egyszerű admin
    Sok pompás blogsablon

  • Hozd ide!

    Automatikus import
    Saját design
    Rengeteg olvasó

  • Posztolj!

    Facebook megosztás
    Fotó-, videó-, linkposzt
    Beágyazható képgalériák

  • Címlapra!

    Index2 kiemelés
    Blog.hu címlap
    Világhír